Om Cathrinelund

Siden midt oktober 2015 har dette skønne hus været vores.

Huset ligger på en naturgrund på 5350 m2, som rummer både en lille å, en masse sten og klipper, og en ekstra lille hytte, og en masse plads at lege på 🙂

Huset er oprindeligt et helårshus, bygget af den tidligere ejer. Det er derfor ikke et meget gammelt hus, men vi har alligevel valgt, at huset skal udtrykke den rolige naturlige svenske stil, som mange ældre huse har i Sverige. Dette er både for at være tro over for huset, men også overfor os selv, og den ro det skaber når vi er i huset. Fordelen i at købe et forhenværende helårs hus er, at der allerede er indlagt vand, el, kloark, og at huset er klar til at flytte ind i. dermed ikke sagt at der ikke skal laves en masse, for det skal der, men vi kan bruge huset samtidig, og gøre det i vores eget tempo.

Huset ligger ca. 4 km fra byen Glimåkra, som rummer både ICA, restauranter, pizzaria, elektriker, en masse små forretninger, en folkepark med mange arrangementer, et industrikvarter og meget mere. Men 4 km uden for byen ligger et område med både sommerhuse og helårshuse, men alle med store grunde og øde områder, så der er primært langt imellem husene. Vi kan fra vores terrasse se naboens hus, men det gør slet ingen ting, det er kun hyggeligt, og til de tre andre sider er der krat og grandskov.

Huset ligger på vandrestien “Skåneleden” – kust/kust-leden, (se evt. her) og området rummer rigtig mange mærkede ruter, som kan følges direkte fra huset.

Inden vi købte huset havde vi i flere år været på jagt efter et hus i Sverige.

Her er et indlæg om hvordan huset så ud da vi købte det.