kontakt

Du er altid velkommen til at skrive en kommentarer, ris eller ros om vores side. Har du spørgsmål kan du skrive på vores mail: Cathrinelund@arendahl.dk

Udlejning.

Det er selvfølgelig mulig at leje vores hus, og vi nyder at dele vores lille perle med andre. Vi lejer ikke ud gennem et bureau, og det er derfor med tillid fra begge sider, at vi indgår en aftale. Af samme grund vil der ved leje af vores hus ikke komme ekstra udgifter som vand, strøm, varme, brænde eller andet.

Vi forsøger at imøde komme brugerne af vores hus bedst muligt, samtidig med at det er en yderst fordelagtig pris vi tager for leje af huset. Det betyder også, at huset skal efterlades opryddet og rengjort, i samme stand, som ved ankomst. Der vil være alle remedier til dette i huset, og da huset er et parfumefrit hus, så er det ikke muligt at medbringe egne produkter til dette. Det er dog muligt at lave en aftale om at betale sig fra rengøring, det koster kr 1200,- og skal aftales på forhånd. Al leje forgår med en gyldig kontrakt, for at sikre både jer og os bedst muligt.

Der er sengepladser til 6 i huset, og ekstra sengepladser i stuen, hvor der er to sovesofaeer. Der er kun et toilet, så vi anbefaler ikke mere end 6 voksne i huset. 

Priserne for 2023/2024 er:

Sommer: 1/4 – 31/9
Weekend (fredag fra kl 14 – søndag kl 14) 1500,-
Uge (lørdag fra kl 14 – Lørdag kl 12) 3900,-
Ekstra overnatning 700,-
Vinter: 1/10 – 31/3
Weekend (fredag fra kl 14 – søndag kl 14) 1700,-
Uge (lørdag fra kl 14 – Lørdag kl 12) 4100,-
Ekstra døgn 800,-

Lejen bedes betalt på forhånd, senest 14 dage inden ankomst. Ved aflysning senere end en uge inden ankomst, returneres 50 % af den indbetalte leje. 

Huset er parfume og røgfrit, men husdyr er meget velkommen.
Derfor er der kun rygning udendørs, og produkter som håndsæbe, opvaskemiddel, rengøring mm er tilgængelige i huset. I rengøringsskabet er der produkter til opfyldning. 

Vi opvarmer huset med varmepumpe og kakkelovn i stuetagesn, og el-radiatore på 1. sal. I vinterhalvåret vil huset være opvarmet ved ankomst. Brænde indgår i lejeprisen.

Ved spørgsmål kontakt os endeligt 🙂