cathrinelund,  Køkken

Køkkenrenovering 1

Nu hvor stuen er ved at være færdige med de store projekter, så har jeg valgt også at gå igang med køkkenet. Det var egentlig ikke meningen at det skulle ordnes i første omgang, men nu materialerne er der, og det er svært at sidde helt stille for længe ad gangen, så er det oplagt at tage det hele i en omgang.

IMG_4910.JPG

Første skridt var at fjerne tapet og rense væggene op. Jeg har været i tvivl om tapetet fra stuen skulle fortsætte ud i køkkenet, og der har været mange tanker for og imod, men for at skabe en sammenhæng i hele underetagen er det blevet til samme tapet.

IMG_5204.JPG

De høje paneler, som er rammen om spisepladsen, skaber naturligt en rumdeling, så der alligevel skabes en markering af de to rum.

IMG_5202.JPG

Med det nye tapet sat op, er der allerede en stor forandring i rummet. De nye vinduer mangler stadig at få lavet karm, men de passer perfekt ind i min tanke om at skabe et køkken med et gammel svensk landstils udtryk.

IMG_5715.JPG

Over spisepladsen på toppen af de høje paneler skal der være en bred hylde, til opbevaring. Jeg fandt disse svenske hyldeknægte, som passer perfekt til formålet.

IMG_5717.JPG

IMG_5716.JPG

Det er skønt at se tankerne komme til liv.

2 kommentarer

 • Per Satake

  Hej

  Vi er vilde med deres træpaneler med perlesnor 🙂 Og jeres smukke hus og hvilken skøn beliggehed
  Hvor kan man købe træpanelerne?

  Mvh
  Pia og Per

 • cathrine

  Hej Pia og Per

  Tak for ordene, vi er også glade for huset, og den forvandling det gennemgår 🙂

  Vi har fundet dem i Byggmaxx i Hässleholm, og vi har valgt de originale brædder, men man kan istedet købe pärlspont som færdige paneler, også i byggmaxx 🙂 sender her et link til deres side.https://www.byggmax.se/virke/innerpanel/väggpanel/pärlspont-p08413095

  Jeg ved at de også laves i Danmark, men da er prisen en noget anden, så vi valgte at købe dem i Sverige 🙂 Spørg endelig hvis der er andet.

  Mvh Cathrine

Skriv et svar