Cathrinelund,  Første sal

Mellemgangen færdig

Så er det sidste store rum gjort færdigt i huset, og nu er det kun alle de små detaljer, som der altid er som husejer der mangler. Men nu er huset klar til at vi selv og gæster kan benytte huset 🙂

Som altid er der gode hjælpere med arbejdet, som gør arbejdet til en glæde. Materialerne i dette rum er også nøje udvalgte, med tanke for den stemning vi har ønsket at skabe i huset, så igen et ældre svensk tapet, og de hvidmalede vægge.

Vi har ønsket at gøre plads til flere overnattende, så sengene i mellemgangen kan faktisk skilles ad. (nok kun den ene, da den anden er pænt fastklemt, men med lidt snilde kan skilles ad). Så er man en ekstra person, kan den øverste halvdel stilles som ekstra seng i en af værelserne. Der er dog altid de to sovesofaer i stuen, som jo kan give god plads en en stor bunke unger, eller fir voksne der kan snorke sammen 🙂

Men alt i alt er det skønt at der nu er ved at være en ende på alle de større projekter indendørs. Nu går turen jo bare udendørs, hvor der skal fældes en del træer, renoveres en hytte, mon ikke også terrassen skal have en ordentlig omgang, men det må fremtiden vise. Nu nyder vi ihvertfald lige alle de tinge, som er blevet lige som vi drømte om, da vi købte huset.

Gulvet fik en ordentlig omgang slibning sammen med resten af overtagen da vi fik fjernet tæpperne, og med en ordentlig omgang maling, er det super fint rustikt. Der var savsmuldstapet på væggene, som måtte lade livet. Lige i dette rum var det lidt af et projekt, men igen, med den rette hjælpe kan alt lykkes 🙂 Tapetet bliver bare så fint, og lysner rummet fint op.Trappen har også fået en gang hvis maling, så der er en sammenhæng mellem oppe og nede.Tada…. så er det bare at sige velkommen 🙂Den ene seng passede perfekt i nichen, og er et eftertragtet hyggehjørne. Der mangler lige at blive sat lamper op, men hver ting sin tid.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *