Cathrinelund,  Grunden

Den nye Terrasse 2

Det kan nu anes hvordan den nye terrasse kommer til at se ud, og den bliver dejlig stor! Hele forarbejdet med at få de store bjælker lagt, så den kan holde i mange mange år er på plads, og det begynder at ligne noget. Hele teamet er taget afsted for at få lavet et ordentligt ryk med arbejdet!

Så er det bare at begynde fra en ende af. når forarbejdet er veludført, og værktøjet er i orden, så er det bare timer og tålmodighed inden resultatet begynder at kunne ses.

Med den første meter lagt, er det velfortjent med et hvil i solen, for at fornemme hvordan det kommer til at blive når terrassen står færdig. Og som altid skal der være plads til et puslespil når familien samles..

Det begynder at ligne noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *