Cathrinelund,  Grunden,  Stueetagen

Ny Terrasse 1

Selvom huset havde en stor og rummelig terrasse da vi købte huset, så tog overdækningen rigtig meget lys inde i huset, og den var ikke i særlig god stand, så vi har valgt at starte forfra, og bygge en større terrasse, som kommer til at omkranse huset på tre sider. Der vil komme et brændeskur på den ene side, så man kan gå direkte fra huset og hente tørt brænde.

Første skridt var at fjerne det gamle tag, og bare denne process gav rigtig meget lys ind i huset.

Min mand tog en uges ferie, og meget effektivt, var hele den gamle terrasse fjernet, og der er gjort klar til en ny. Som ved en klassisk svensk grund, så er vores også mest klippegrund, så det kræver noget af et ingeniørarbejde at måle og beregne en stor terrasse, men de kompetencer har familien heldigvis selv.

Målearbejdet går i gang, ikke nok med at klippegrunden er en udfordring, så vil jeg gerne at man kan gå direkte ud på terrassen fra begge terrassedøre, samt i køkkenet, så den nu ikke skal være i forskudt plan ligesom før. Jeg kan godt se meningen med at den gik to trin ned oprindeligt, men vi vil gerne at terrassen nu bliver en mere integreret del af huset.

Kan kun prise mig lykkelig for at have en mand og en far, som uden al for meget brok tager imod mine udfordringer og tossede ideer, og hjælper med at bringen dem ud i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *