cathrinelund,  Køkken

Køkkenrenovering 5

Uhh det er længe siden jeg har fået uploadet nogle billeder af Cathrinelund, og vi er nået så meget længere. Jeg havde ikke lige planer om næste skridt i køkkenet, men sendte manden alene til Sverige, og væk var alle overskabene. Som tidligere skrevet, så var køkkenet faktisk stadig meget fint og i en rigtig god kvalitet, det levede bare ikke op til det vi gerne vil med køkkenet, og måtte derfor lade livet. Nu er der faktisk ikke andet tilbage af det oprindelige end lofter, vægge og gulv.

IMG_7996

IMG_8004img_6513.jpg

Da jeg har valgt at det samme tapet skal gå igen i hele underetage, var det bare at få spartlet op og slebet ned, så tapetet kunne komme op.

Der skal overskabe op igen, og de er malet inden de monteres, da det bare er meget nemmere, når man ikke er så høj. Det er også en af grundene til at køkkenbordet er designet som det er. Ikke at jeg er super lav, men det er fest at have ungerne med i køkkenet, så der er en del af bordpladen som er sænket 20 cm. Når man laver dej, røre i gryder, eller andet hvor skuldrene normalt kommer på overarbejde, er det meget mere behageligt at sænke bordet, så arbejdsstillingen bliver mere naturlig. Når der skal snittes og skæres er der selvfølgelig den helt almindelige bordhøjde i resten af køkkenet. 

img_6386.jpgVi har fået fat i en gammel tallerkenrække, som passer fint ind i huset. Vi mangler bare noget at fylde i den, men det skal nok komme.

For at skabe lidt lidt i køkkenet, bliver der lavet hylder flere steder. Der er meget delte meninger om åbne hylder i et køkken, og jeg er bare en af dem, der gerne lige rengør en kande inden den bruges, hvis det gør at jeg bliver glad for at se på den i mellemtiden. img_7568.jpg

img_6560.jpg

Lige nu har vi placeret skabet til køleskabet i hjørnet oven på det sænkede køkkenbord. Alle kan nå alle hylder, og ret praktisk fungere det fint med at komme til det hele, men vi tænker lige videre om det er den endelige placering.

img_6564.jpg

 

 

 

Skriv et svar