Cathrinelund,  Grunden

Arbejdsweekend i Cathrinelund <3

Det er nu snart 2 år siden vi fik nøglerne til vores skønne torp, og hvis jeg selv skal sige det, så har vi fået nået en masse indendørs, og det er ved at blive helt som vi ønsker det, men der er jo også en skøn grund, hvor den tidligere ejer har gjort en masse får at få naturgrunden til at gå i harmoni med en velplejet forhave med stauder og en fin indkørsel.

Men det er jo snart 4 år siden at vi har gjort andet end at slå græs, så det trængte virkelig til en ordentlig omgang. Vi er meget priviligerede, og har en skøn familie som tropper op når vi kalder, så i weekenden var vi alle afsted på arbejdsweekend.IMG_9285 IMG_9286

Det er muligvis ikke til at se det, men her var engang en indkørsel. Det er lige før det kniber med at holde to biler ved siden af hinanden nu, da man ikke rigtig kan fornemme hvor græsset starter og gruset slutter, og der kan jo altid gemme sig en sten eller et stykke klippe i græsset, så det er det primære formål med weekenden.

IMG_9293 IMG_9298

Da vi kom godt ind i buskadset var det faktisk tydeligt afmærket hvor stor indkørslen har været, så det var bare igang med at luge, grave, pille og luge…

img_9419.jpgSamtidig har en nabo i området levet 5 rum-meter stammer, som skulle skæres op, kløves og stables, så vi også næste år har brænde til den skønne kakkelovn. Mic tog op et par dage i forvejen for at skære op, og med udstyret i orden, var der helt klar til at vi kom op, og det sidste kunne kløves og stables. IMG_9317 IMG_9312 IMG_9311 IMG_9288

Så vigtigt med små hjælpere, de trodsede regnen, og det nye brændeskjul blev hurtigt fyldt op.

IMG_9321

Tiltrængt pause i regnen, med kæmpe svenske isvafler 🙂

IMG_9333

Ta daaa…. Så kan kulden bare komme an!!

IMG_9337

… og se lige et resultat.. Jeg tror bestemt der kan holde tre biler nu (når jeg lige får lagt de sidste sten)
IMG_9340 IMG_9351

Før og efter billeder er altid sjove 🙂 IMG_9347 IMG_9341

 

Så tusinde tak for hjælpen kære famile, jeg kan mærke at der er en tradition på vej <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *