Cathrinelund,  Området

Hjärtasjöbadet

Er i til badning i en ægte, skøn, svensk skovsø, så kan vi anbefale en tur forbi Hjärtäsjön. Her er der gratis adgang for alle, og om sommeren er der lagt en sor badebro ud, så der er muligheder for alle at bade. Der er en fin strandsand, og et større græsstykke hvor det er muligt at solbade. Skoven ligger også lige ved siden af, hvor man kan gå en skøn tur. Der er toiletter på pladsen, og mulighed for at tænde bål.

I forbindelse med søen ligger der faktisk et overnatningssted, med små bungalows og større hytter, man kan bare søge på hjärtasjötorpet, så kommer det op på google. Vi har ikke prøvet det, men det ser super hyggeligt ud 🙂

Find søen her: Hjärtasjöbadet, 672, 280 70 Lönsboda, Sverige

Vores hus ligger faktisk lige ved siden af en badesø Trollebadet, men det er ikke muligt at bade i selve søen, der er lavet et bassin ved siden af, som der så er adgang til for betalende gæster. Vi kan ikke komme med anbefalinger selv, da vi endnu ikke har afprøvet faciliteterne, men lokale bruger det meget. Det tager 8 minutter at cykle derned fra huset, og der er en kantine/kiosk (pølser, pommes frittes mm). Men vi har mange gange været forbi dernede, da der er en masse skønne vandreture, som går lige forbi, og de er bestemt en udflugt værd, på alle tider af året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *