Cathrinelund

Renovering Badeværelse 2

Badeværelset er det eneste rum i huset, som ikke har fået en grundig renovering. Det skyldes nok mest traditionen med at bruge linoleum på badeværelser. Det er ikke lige noget vi har haft mod på at kaste os ud i endnu. Men alt andet er nu udskiftet på badeværelset, og så må vi se om vi en dag for mod på at sætte anden linoleum om.

Der er købe nyt, lidt større vindue til rummet, som kun venter på, at de andre projekter er færdige, så det kan komme i. Det vil give lidt mere naturligt lys i rummet, og bedre udluftning, men det er nu ikke noget der har været problemer med.

I forbindelse med udskiftning af køkkenet, installerede vi en gennemstrømsvandvarmer, som også er koblet til vandet i badeværelset, så der nu er hurtigt varmt vand både i vandhane og bruser, nye armaturer er der også sat op alle steder.

Det nye badeværelsesmøbel er valgt for at få alt væk fra gulvet, og skabe ro i rummet. Også for at skjule alle de rør, som på ingen måde er skjult ved den originale installation. Hvorfor de ikke er lagt ind i væggen ved vi ikke, for huset er jo ikke voldsomt gammelt, men med de nye møbler er der en fin harmoni i rummet nu, og en masse plads til opbevaring

Og sidst men ikke mindst, et nyt wc, som ikke skaber kondensvand om vinteren.

Så alt i alt et funktionsdygtigt, hyggeligt bad, så lad os nu se om det ikke kommer til at stå sådan i nogle år endnu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *